GARAGE SALE!!!

Care locuieşti prin zona Inel II te aştept cu drag Sâmbătă la Garage Sale!

Având în vedere că mă mut în curând, am decis să am cât mai puţine lucruri de cărat după mine :)
Vei putea vâna kilipiruri şi scormoni după comori....
Ce poţi găsi? Cărţi de toate soiurile, de la cărţi pentru copii la cărţi de self-help şi romane vechi şi noi, albume turistice, căni de lapte şi cafea (peste 100), pahare, CD-uri originale sau mai puţin originale, bijuterii handmade vechi sau noi, lămpi, accesorii de tot felul, farfurii, ceramică decorativă, statuete şi multe multe MULTE alte minuni ce mi-au fost alături pe parcursul vieţii şi care mi-au insuflat un strop de energie pozitivă :)

PREŢURILE PORNESC DE LA 1 LEU!!!!!  


Later Edit: Evenimentul a fost un succes :) Din pacate inca mai am o tona de carti si obiecte, dar am reusit sa dau jumate din ele, asigurandu-ma astfel ca cineva le va gasi obiectelor mele dragi cate o intrebuintare :)
O parte din canile ramase vor fi donate caminului de batrani din Constanta si o parte din carti vor fi donate la biblioteca :)
Va multumesc tuturor pentru participare, in special Paulei care a plecat acasa cu toate cartile pentru copii din dotare, stiind astfel ca aceste povesti ce mi-au ghidat primii pasi vor fi auzite si apoi citite de catre o fetita mica si minunata :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comentarii:

Paula spunea...

Salut!
Unde exact te gasesc? Mi-ai starnit curiozitatea cu cartile pentru copii la preturi mici-mici. Si daca vin cu fiica-mea, sigur se mai lipeste ea de ceva colorat.

Amélie spunea...

Desigur :) Te astept cu drag. Nu sunt foarte multe carti pentru copii (cred ca sunt vreo 10 aprox) dar poate gasim ceva sa ii placa piticei :)
Pupici

Amélie spunea...

aaaaa ma gasesti in zona benzinariei Primo, pe partea cu benzinaria, cum vii dinspre Institutul de Marina si mergi spre podul de la butelii.
Cum ai trecut de Primo, mergi pana la capatul primului bloc si acolo este un chiosc non-stop.
In spatele lui voi fi eu, sub un pavilion mareeeeeeeee :)
Pentru orice alte indicatii ma poti contacta pe messenger la id-ul giginele
iti multumesc si te astept cu drag

Anonim spunea...

Dar chiar ca m-ai facut curios! vin si eu! se pune?

Amélie spunea...

vino :)

imokenstein spunea...

as veni si eu sa te vad dar cel mai devreme la iarna :(

Amélie spunea...

te astept si la iarna :)

Trimiteți un comentariu