Iar muzici!

Pentru că trebuia să onorez comanda, am tras tura a 2-a de chei sol, de data asta cu bucla în partea care trebuie :))))))))))))

8 lei (Vândute dar se refac la cerere, cu alte detalii)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru initiativa! In sfarsit faci si tu ceva!!!!!!!! Dar observ ca nici asta nu e o afacere rentabila, te-a cam ajuns oboseala ... ce iei pe giginele, dai pe ore de somn ...
Oricum, succes in continuare!!

Oana spunea...

Oboseala m-a ajuns din naştere, respectiv am venit pe lume cu ea legată de glezna dreaptă :)

Mulţumesc de urări.
Cum adică în sfârşit fac şi eu ceva? :)))) Poate vroiai să zici că în sfârşit fac şi eu ceva frumos şi colorat, creativ etc :)))

Oana spunea...

p.s. te rog sa te semnezi data viitoare, e chiar neplăcut să transmiţi idei oamenilor ascunşi în spatele anonimatului :) Mulţumesc pentru înţelegere :)

did spunea...

ce interesanta a sunat faza asta cu in sfarsit faci si tu ceva! hmmm. dar sa luam partea buna, in sfarsit faci si tu ceva... ce poate ti se potriveste mai bine decat ce faci cand nu-ti convine samd.

referitor la oboseala, stiu destui scriitori care mureau de somn :P n-am venit aici sa dormim, asa ca hai cu oboseala. da' macar sa fie cu folos. pfff.

is cam serioasa azi :D

[mie-mi vine sa rad ca daca ar vedea maica-mea ce faci, ar zice: ai inceput sa nu faci nimic? :)) tinand cont ca la ea facutul inseamna diverse alte chestii. in fine, nu inceteaza sa ma uimeasca diferentele culturale, sa le zic astfel]

duminica fainaaaaaa!

Oana spunea...

Duminica faina si la tine, Did }}{{
Eu sunt fericita ca exista cafea pe lume :))))
Lumea este mai buna datorita cofeinei
:D :D :D

Trimiteți un comentariu